23.11.2014

Yleisradion haastattelussa

Olemme olleet levynjulkaisun jälkeisessä sumussa ja unohtaneet päivittää sivujamme. Kiitos kaikille, jotka ovat tähän asti tulleet keikoille. Ja kiitos nyt jo teille, jotka tulette tulevaisuudessa!

Lauri-Matti ja Timo kävivät YleX:n haastattelussa julkaisukeikan alla, ja puhuivat musiikista, raumalaisista HC-bändeistä ja jostain sellaisesta.

Haastattelun voi kuunnella YleX:n sivuilla.

Uncategorized | Leave a comment
08.10.2014

Musta valo //// Musta valo

Uusi albumimme MUSTA VALO on valmis ja ilmestyy 31.10.2014 digitaalisena ja CD:nä. Vinyyliversio julkaistaan myöhemmin, alkuvuodesta 2015.

Ennakkotilauksia otetaan vastaan maanantaista 13.10. asti. Julkaisukeikat pidetään 5.11. Semifinalissa Helsingissä, ja seuraavana päivänä 6.11. Turussa Klubilla.

Kiitos, että jaksoitte odottaa, ystävät, ja tavataan keikoilla!

Uncategorized | Leave a comment
25.04.2014

Studiopäiväkirja

LAVASTE

Äänitämme uutta albumiamme, joka ilmestyy syksyllä 2014. Kokeilemme Tumblr-palvelua, johon nykyajan hengessä tungemme loputtomia määriä kuvia ja videoita äänityksistä. Voi olla, että jotain kirjoitammekin, välillä.

Studiopäiväkirjaa voit seurata osoitteessa http://mustavalo.tumblr.com/

Uncategorized | Leave a comment
09.03.2014

Hiljaisuutta ei ole

Olemme olleet hiljaa, sillä valmistelemme uutta albumia, jonka julkaisee Kaakao Records syksyllä 2014. Tanssimusiikkia tahmaisille lattioille, rahisevia syntetisaattoreita ja repivää ääntä!

Uncategorized | Leave a comment
05.08.2013

Osta levy ennakkoon

Kaakao Records myy 6.9.2013 ilmestyvää Uusi aika on täällä -albumiamme ennakkoon – alennettuun hintaan. Sekopäisimmille on tarjolla myös paita ja levy -tyyppisiä yhteispaketteja.

Tilauksen voit tehdä Kaakaon nettikaupassa. Varmistamme syksyn keikkoja paraikaa. Tavataan pian, ystävät!

Myös Levykauppa Äx lähettää levyn ilmestymispäiväksi kotiin!

Uncategorized | Leave a comment
30.06.2013

Pukeudu huonommin

Paidat 2013

Uusia Musta valo -paitoja voit ostaa Kaakao Recordsin nettikaupasta.

Levyn miksaukset alkavat olla valmiita ja ne lähtevät seuraavaksi masterointiin. Albumi ilmestyy elokuun lopussa – vihdoin ja viimein. Sen jälkeen tapaamme keikoilla!

Uncategorized | Leave a comment